Sofigate ja Combient strategiseen yhteistyöhön

CapMan Growth:in kohdeyhtiö Sofigate ja Combient ovat sopineet strategisesta yhteistyöstä, jonka tavoitteena on kiihdyttää Combientin jäsenyritysten digitalisaatiomatkaa.

Kumppanuus keskittyy lisäämään kyvykkyyksiä, joita tarvitaan digitaalisessa muutoksessa. Keinoina ovat koulutus sekä hyväksi todettujen käytäntöjen ja teollisuuden johtavien ratkaisujen aktiivinen jakaminen. Sofigate valittiin mukaan ainoana digitaalisena kumppanina Suomesta.

Combient on eri teollisuusalojen yritysten johtava yhteistyöverkosto Pohjoismaissa ja siihen kuuluu 34 yhtiötä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on 180 miljardia euroa. Sofigate on Pohjoismaiden johtava bisnesteknologiayhtiö. Kumppanuus tarjoaa Combientin jäsenyrityksille mahdollisuuden hyödyntää Sofigaten asiantuntemusta digitaalisen muutoksen johtamisessa ja tukemisessa.

“Tämä on merkittävä osoitus Sofigaten onnistuneista investoinneista bisnesteknologiatarjoamaansa sekä sen kansainvälisestä kilpailukyvystä”, kommentoi CapMan Growthin Senior partner Juha Mikkola.

Lue lisää Sofigaten tiedotteesta.