Näin toimimme

Tuemme yrittäjäomistajia auttamalla heitä toteuttamaan kasvutavoitteensa sekä rakentamaan kategoriansa johtavia yrityksiä.

Olemme monipuolinen sijoittaja ja voimme osallistua yritysten kehittämiseen monenlaisissa tilanteessa. Räätälöimme sijoituksen yrityksen ja omistajien tarpeiden mukaan.

Mitä tarjoamme

Kasvurahoitus
Sijoitamme kunnianhimoisiin kasvuyrityksiin, joille pääomasijoittajan mukaantulo tuo merkittävää lisäarvoa.

Omistajajärjestelyt
Tarjoamme mahdollisuuden realisoida osan jo luodusta arvosta tai muuten järjestellä omistuspohjaa ostamalla osakkeita omistajilta.

Kohdeyritykset

Sijoitamme parhaisiin kasvuyrityksiin yli sektorirajojen Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Vakiintuneet kasvuyritykset
Merkittävän liikevaihdon saavuttaneet yritykset, joilla on tavoitteena jatkaa tai jopa kiihdyttää kasvua.

Myöhemmän kasvuvaiheen yritykset
Vakiintuneet yritykset, jotka haluavat jatkaa kasvupolulla orgaanisesti sekä mahdollisesti toimialajärjestelyjä tekemällä.

Monipuolinen arvoluontityömme

Olemme olleet mukana rakentamassa useita kansainvälisiä menestystarinoita. Tuemme yrittäjiä kasvun eri haasteissa ja tunnemme yrityksen arvon kehitykseen eniten vaikuttavat tekijät.

Hallitustyöskentelyn lisäksi toimimme omistajien ja johdon luotettuna omistajakumppanina – uskomme avoimeen keskusteluun ja nopeaan päätöksentekoon.

Tuomme mukanamme osaamista monesta eri alueesta

 • Kasvunhallinta

  Autamme kasvattamaan yhtiötä yrityskulttuuria menettämättä.

 • Organisaation kehittäminen

  Vakaan pohjan luominen kasvulle johtamista tukemalla. Teemme yrityksestä yhtiön.

 • Yritysjärjestelyt

  Yrityskaupat ja muut järjestelyt sekä onnistunut integrointi.

 • Kansainvälinen verkosto

  Laaja verkostomme kokeneita johtajia, sijoittajia ja asiantuntijoita tukee arvonkehitystyötämme.

Vastuullisuus

Vastuullisuus on toimintamme ytimessä niin uusien sijoituskohteiden tunnistamisessa kuin kohdeyritysten arvonluontityössä.

Seuraamme aktiivisesti kohdeyritysten ESG-mittareita ja mittaamme yritysten nettovaikutuksia Upright Project -menetelmällä.

Pyrimme toiminnallamme tukemaan taloudellista hyvinvointia myös laajemmin yhteiskunnassa. Kun autamme kohdeyrityksiämme kasvamaan, tuemme uusien työpaikkojen luomista. Kohdeyrityksemme työllistävät yhteensä yli 6000 henkilöä.

Uskomme, että monimuotoisuus ja oikeudenmukaisuus ovat avainasemassa sekä parhaiden osaajien mukaan houkuttelussa että pitämisessä ja näin ollen yrityksen tulevaisuuden menestyksessä. Yhdessä kohdeyhtiöidemme kanssa pyrimme edistämään tiimien monimuotoisuutta ja tarjoamaan yhtäläiset mahdollisuudet kaikille työntekijöille taustasta riippumatta.

Läpinäkyvyys ja eettinen toiminta ovat arvonluontityömme ydin. Autamme kohdeyhtiöitämme parantamaan hallintomenettelyjä esimerkiksi vahvistamalla hallitustyötä ja tuomalla mukaan vahvat raportointijärjestelmät.

CapMan Growth on osa CapMania.