Digital Workforce suunnittelee listautumisantia

CapMan Growthin kohdeyhtiö Digital Workforce suunnittelee listautumisantia ja listautumista Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.

Digital Workforce on suomalainen älykkään automaation ja ohjelmistorobotiikan palveluyhtiö joka auttaa asiakkaitaan automatisoimaan tietotyön tehtäviä sekä liiketoimintaprosesseja älykkäällä automaatiolla tarjoamalla heidän käyttöönsä niin kutsuttuja digityöntekijöitä.

Listautumisannilla on tarkoitus luoda edellytykset yhtiön First North -listautumiselle ja näin mahdollistaa yhtiön strategian mukaiset investoinnit odotetun korkean kasvun ja kannattavuuden parantamisen saavuttamiseksi.

“Meneillään on valtava tietotyön muutos. Keskitymme strategiamme mukaisesti kasvattamaan liiketoimintaa edelleen ja kiihdyttämään kasvua erityisesti Pohjois-Amerikassa ja Isossa-Britanniassa. Aiomme laajentaa liiketoimintaa investoimalla uusiin myynti- ja toimitusresursseihin, uusien teknologioiden käyttöönottoon sekä riittäviin tuotantoresursseihin. Näin varmistamme jatkossakin kykymme auttaa asiakkaitamme tehostamaan liiketoimintaprosesseja ja vapauttamaan ihmisiä tuottavampaan työhön,” kommentoi Digital Workforcen toimitusjohtaja, Mika Vainio-Mattila.

CapMan Growth on vuodesta 2017 lähtien yhtiön suurin omistaja.