Digital Workforce soittaa New Yorkin Nasdaq pörssin kelloa

CapMan Growthin kohdeyhtiö Digital Workforce soittaa New Yorkin Nasdaq pörssin kelloa ensimmäisenä suomalaisena First North -yhtiönä.

CapMan Growthin kohdeyhtiö, suomalainen älykkään automaation palveluyhtiö Digital Workforce soittaa New Yorkin Nasdaq-pörssin päätöskelloa virtuaalisesti keskiviikkona 22. joulukuuta 2021.

Kyseessä on historiallinen tapahtuma, sillä Digital Workforce on ensimmäinen suomalainen First North -yhtiö, joka pääsee soittamaan New Yorkin Nasdaq -pörssin kelloa. Kellonsoitto on harvinaista myös päälistan yhtiöille. Kellonsoitto lähetään suorana tv-lähetyksenä kansainvälisillä uutiskanavilla ja seremonia näkyy myös isoilla Nasdaq Tower ja Marquee – jättinäytöillä.

Kellonsoitto kruunaa joulukuun alussa First North -listalle listautuneen Digital Workforcen pörssitaipaleen alun.

– Tämä on meille suuri kunnia ja ainutlaatuinen mahdollisuus tuoda esiin huippuosaamistamme ja kasvutavoitteitamme USA:n markkinoilla ja kansainvälisesti. Nasdaq on myös meidän tärkeä RPA-pilvipalveluasiakkaamme, joka tekee tästä entistä erityisempää, kertoo Mika Vainio-Mattila, Digital Workforcen toimitusjohtaja, yhtiön tiedotteessa.

Lue lisää ja löydä linkki tapahtuman live-striimaukseen täältä Digital Workforcen verkkosivuilta.