CapMan Growth sijoittaa Insplan Oy:n kasvuun

Valtakunnallisesti toimiva infrarakentamisen asiantuntijapalveluihin erikoistunut Insplan Oy on saanut merkittävän rahoittajan CapManin Growth-rahastosta.

Insplan Oy:n tavoite on olla Suomen johtava sähkö-, valaistus ja tietoliikenneverkkojen asiantuntijayritys seuraavien viiden vuoden kuluessa.

”Olimme siinä onnellisessa asemassa, että meidän oli mahdollisuus valita kumppanimme useiden vaihtoehtojen joukosta. CapManilla on kokemusta infra-alasta ja heidän tapansa toimia omistajana on sellainen, jota kutsun omistajakumppanuudeksi. Meillä on samansuuntaiset tavoitteet, ja siksi he ovat paras mahdollinen kumppani kaltaisellemme yrittäjävetoiselle yritykselle”, Insplanin kehitysjohtaja Toni Seppänen toteaa.

”Me CapManin kasvusijoitustiimissä tunnistimme heti yhtiön mahdollisuudet. Yrityksen kulttuuri on moderni ja sen johdolla on kykyä kasvattaa toimintaa ja rakentaa asiantuntijapalveluihin erikoistunut yhtiö, jolla on kilpailijoita tehokkaammat prosessit, paremmin hyödynnetyt IT-järjestelmät ja pidemmälle viety automaatio. Erikoistumalla suunnitteluun he pystyvät tarjoamaan asiakkaille todella kilpailukykyisiä ratkaisuja. Kasvaakseen uusille markkinoille data- ja siirtoverkkopuolelle yritys tarvitsee tukea, ja siksi nyt on oikea hetki tulla mukaan yrityksen kasvumatkalle”, kertoo CapMan Growthin partneri Antti Kummu.

”Nyt pääsemme toteuttamaan unelmaamme. Me haluamme luoda Insplanista entistäkin halutumman työpaikan. Henkilöstöllemme selkeä kasvutavoite avaa uusia urapolkuja ja tulevaisuudennäkymiä. Insplan on infra-alan asiantuntijapalveluiden edelläkävijä, ja tulevaisuutemme on nyt entistä turvatumpi”, Insplanin toimitusjohtaja Mika Seppänen luotaa tulevaisuudennäkymiä.

Insplan Oy: Insplan on vuonna 2015 perustettu valtakunnallinen infra-alan asiantuntija. Yrityksellä on neljä vahvaa osaamisaluetta: Sähkönsiirto- ja sähkönjakeluverkot, tietoliikenneverkot sekä valaistusverkot. Insplan toimii 13 paikassa kautta Suomen ja työllistää yli 40 infra-alan asiantuntijaa.